Translate

sábado, 15 de octubre de 2011

COTO D'ALFARRÀS


A la fi vam aconseguir anar a Alfarràs.  Desprès d’estar dient-ho des de fa mesos hem aconseguit apropar-nos a visitar lo que probablement sigui lo millor coto intensiu de la zona.  Hi ha d’altres però no és pesca tant.

Vam fer cap allí aquest dijous 13 d’octubre.  Enmig de les festes del Pilar.  A les nou arribàvem a Alfarràs a esperar al que seria lo nostre guia en aquesta primera pressa de contacte amb la zona.  Uns deu minuts desprès arribava lo Jordi de Fly Casting disposat a fer-nos passar una jornada inoblidable.
Vam arribar a la vora del riu i pràcticament en lo que hem va costar enfundar-me lo “vader” Pau ja va enganxar una truita amb la cullereta des de la vora.  Impressionant lo que lluiten estos bitxos, tot i tractar-se de truita arc-iris de repoblació.

Dentro jo al riu i començo a familiaritzar-me amb la pesca a ninfa, ja que no l’havia practicada mai .  Seguint les instruccions del Jordi aconsegueixo clavar la meva primera arc-iris.  Comença la lluita.  La truita enfilar corrent a baix  la intento frenar aconseguint que faci un salt espectacular.  Torna a enfilar corrent, surt i dentra de la corrent fent-me parar boig.  Un altre salt amb tirabuixó i comença a vindre cap a lo salabre.  Per fi la puc treure.  No és cap exemplar ni més gran ni més petit que lo que ha tret Pau, però ja he dit que són realment lluitadores aquestes truites.

Lo matí passa a tota pastilla mentre és van succeint les picades i les lluites amb truites totes de la mateixa mida, però que ens fan gaudir de un gran dia de pesca.

L’entorn en lo que vam passar la jornada ens va semblar preciós.  A més vam veure molt peix tot i que al final vam pescar un total de set truites entre els dos, però ens va semblar un dia rodó.

Per cert no vam poguer fer fotos perquè comptava amb lo mòbil per a fer-les i hem vaig embotir a l’aigua i és va banyar inutilitzant-lo.  Lo proper dia que anem prometem aportar fotos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario